Dursun Özbek'e yanıt veren Aysal, "Maalesef yine bir Galatasaray başkanına yakışmayacak kadar küçültücü talihsiz bir ifade. Galatasaray'da son 17 yılda hiçbir zaman hiçbir dönemde başkanlara göreve geldiklerinde kasada hazır para bulmadılar. Gelen hiçbir başkan bu göreve para kokusu aldığı için gelmedi." dedi.

Galatasaray'ın borçlanmaya devam ettiğinin altını çizen Ünal Aysal, "Kulübe, görevden ayrılmadan önce ödediğim para dolar cinsindendi. Görevi bırakırken içeride bırakıp geri almadığım, paranın cinsini ve miktarını kanıtlayan kulübün resmi belge kayıtları da bunu teyit ediyor. Hangi para cinsinden bahsedilmesini bekliyorlardı acaba? Bu yalan dolan saçmalıklardan vazgeçip biraz da ciddi işlere baksalar daha inandırıcı olabilirler." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'in açıklamaları şöyleydi;

"Paranın kokusunu alanlar ortaya çıkmaya başladı. Uzun süre başkanlık yapmayacağım. Riva ve Florya için imzalar atılsın. İsim hakkını yüzde 100 aldıktan sonra devam etmek istemiyorum. Borç sorunu çözüldüğünde beni bu koltuktan ederler. 2023 yılına kadar olan tüm yayın, loca gelirleri Ünal Aysal döneminde harcandı.

Riekerink ile devam edeceğiz. Muslera, Sneijder ve Podolski'ye teklif yok. Kimseyi satmadan transfer yapamayız. Çin'den gelecek yüksek teklifleri bekliyoruz"

Editörün yorumu: Bugün Galatasaray kadrosunda olan Bruma, Muslera, Sneijder, Selçuk gibi isimlerle halen şampiyonluk yarışında olan bir takımın temelinde Ünal Aysal'ın izleri vardır. Ne yazık ki sayın Özbek, kaliteli futbolcuları transfer edemediği gibi Galatasaray'ın varlıklarını (Florya-Riva) satmakla kendisini başarılı göstermeye çalışmaktadır.