Ünal Aysal’ın geleneksel olarak eski yöneticilerini bir araya getirdiği yemekten önce kavga çıktı. Burak Elmas’ın başkan seçilmesinde ve Işıtan Gün’ün listeye girmesinde payı olan Ural Aküzüm’le Fatih Terim’in en büyük destekçisi olan Ahmet Yüce Ocaklı birbirine girdi.

Ocaklı, Aküzüm’ü Elmas ve Gün’ü işaret ederek, Galatasaray’ı bunların eline bıraktın!” diye suçladı. Aküzüm ise Ocaklı’yı, “Terimsporlu” olmakla eleştirdi. İkili arasında çok sert bir tartışma yaşandı. Ünal Aysal arada kaldı. Seçime tek aday olarak girmek için düzenlediği toplantıda fikir ayrılıkları yaşandı.

Ayrıca çatı adayı olarak düşünülen Ebru Köksal'ın çabaları da şimdiden boşa çıkmış oldu.

HAZİRAN AYINDA DERT ÇOK

11 Haziran'da seçimini gerçekleştirecek Galatasaray Kulübü, Torrent'in tazminatından çok daha büyük finansal sorunlar bekliyor. Yeni yönetim, 20 milyon Euro borçla futbol takımını devralacak. Teknik heyet ve futbolcuların 2 aydır maaşları ödenmiyor. Cicaldau-Morutan ikilisi başta olmak üzere sezon başındaki transferlerin bonservis taksitleri mayıs sonuna ötelenmişti.

Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği... Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği...

Mustafa Muhammed'in kullanılan 4 milyon dolarlık opsiyonu için Zamalek ödeme bekliyor. Futbolcu alacakları, transfer taksitleri ve Muhammed'in bonservisi ile birlikte haziran ayı için geçerli 20 milyon Euro fatura söz konusu... Ağustos ayında da Bankalar Birliği'nin ilk faiz ödemesi 200-300 milyon TL bandında olacak.

(Fotospor)