İstanbul 28. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ünal Aysal ve taraf avukatları katıldı. Ünal Aysal ifadesinde,"Ben kesinlikle Rasim Ozan Kütahyalı'yla mesajlaşmadım. Bu konuyla hiçbir ilgim yok. Mesajlar (Fatih Terim ile aramızdaki mesajlaşma) medyada nasıl çıktı bilmiyorum. Söz konusu mesajlar doğrudur ve dostane mesajlardır" dedi.

DURUŞMADAN VARESTE TUTULDU

Aysal'ın duruşmalardan vareste tutulmasına karar veren mahkeme duruşmayı erteledi. 6 Şubat'ta görülen duruşmada Ünal Aysal ve spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı hakkında, "zorla getirilme" kararı çıkmıştı.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede Teknik Direktör Fatih Terim ile aralarında yaptıkları mesajlaşmaların basında yayınlanmasına neden olduğu iddiasıyla Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal hakkında "haberleşmenin gizliliği ihlal" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis, bu mesajları 30 Eylül 2013 tarihinde televizyon programında yayınlayan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında da "hakaret ve haberleşmenin gizliliğini ihlal" suçundan 1 yıldan 6 yıl 8 aya kadar hapis cezası talep ediliyor.