Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı eski yönetici ve gazeteci Fatih Altaylı'yı mahkemeye verecek.

Ünal Aysal'ın avukatı Sedat Bozanoğlu, yazılı açıklama yaparak, Fatih Altaylı'nın bir televizyon programındaki açıklamaları nedeniyle hukuki işlem başlatacaklarını duyurdu.

Bozanoğlu, ulusal ve uluslararası alanda bir çok yatırımı bulunan Aysal'ın, ticari hayatı boyunca herhangi bir hukuki takip veya cezaya muhatap olmadığını belirtip, Türkiye'de 2000 yılında Devlet Üstün Hizmet Madalyası, Belçika'da ise 2012 yılında Yüksek Liyakat Madalyası aldığını aktararak, şu ifadeleri kullandı:
"Ünal Aysal'ın son 5 yılda yalnızca Türkiye’de gerçekleştirdiği yatırımların toplam değeri 2,5 milyar dolar seviyesindedir. 

Televizyon programında müvekkilim hakkında ileri sürdüğü bütün bilgiler tamamen mesnetsiz ve gerçek dışıdır. Tamamen itibar zedelemeye yönelik, mesnetsiz ve tümüyle gerçek dışı beyanları sebebiyle Fatih Altaylı hakkında hukuki işlemler başlatılacaktır."

Altaylı, katıldığı televizyon programında, AIG şirketinin elinde bulunan Galatasaray Sportif AŞ hisselerinin alınıp, Borsa İstanbul'da satışı sürecinde kulübün zarar uğratıldığını ileri sürmüştü.