Galatasaray'ın ağır toplarından İnan Kıraç adına Serdar Eder bazı önemli işadamları ile görüştü. Adaylık konusuna kimse sıcak bakmadı.

Adnan Polat zamanında stada Ali Sami Yen adı verilmediği için yönetimden ayrılan, 2014’te Ünal Aysal’ın başkanlık yarışında varisi gördüğü Cemal Özgörkey, liselilerden görüş alıyor. İyi bir listeyle seçime girmeyi planlıyor.

AYSAL'DAN DESTEK

Ünal Aysal mali anlamda, Serdar Eder kongrede seçilebilmesi için gerekli oy konusunda Özgörkey’e destek vermeyi kabul etti.

ALBAYRAK'I YANINA İSTİYOR

Özgörkey’in çok güçlü bir liste kurabileceği, Abdürrahim Albayrak’ı yanına alarak Fatih Terim’e karşı grupları birleştirebileceği konuşuluyor.

CEMAL ÖZGÖRKEY KİMDİR?

1959 yılında İzmir'de doğan Cemal Özgörkey; Galatasaray Lisesi’nin 111. dönem mezunları arasında yer alıyor. Özgörkey, lise öğretiminin ardından ABD’de Atlanta Oglethorpe Üniversitesi bünyesinde İktisat ve Uluslararası Finans alanında eğitimini tamamladı.

İş hayatına; Türkiye’de 1984 yılında Özgörkey Grubu Coca-Cola Şişeleme İzmir Pre-Mix Müdürlüğü’nde başlayan Cemal Özgörkey, 1996-2019 yılları arasında Özgörkey Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

Cemal Özgörkey, hayatının önemli bir parçası olan Galatasaray’a hizmet etmekten hep gurur duydu. Galatasaray Spor Kulübü’ne 2008-2010 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyesi ve Galatasaray Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak katkıda bulundu.

(Fotospor)