Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde İspanya’da Real Madrid’e 4-1 mağlup oldu. Bu yenilgi sonrası başta Sarı-Kırmızılılar’ın Başkanı Ünal Aysal olmak üzere tüm yönetime ağır eleştiriler yapılmaya başlandı.

Galatasaray por Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın İspanya’da karşılaşmayı izlememesi ve eleştireler karşısında susmayı tercih etmesi, ‘Başkan heyecanını kaybetti. Mayıs ayında bırakır’ yorumlarına sebep oldu. Ünal Aysal, işte bu eleştirilere cevap verdi.

"MALİ-İDARİ İŞLER YOLUNDA"

Başkan Aysal, “Böyle saçmalıklara kulak asılmasın. Galatasaray Spor Kulübü’nde, iddia edilenlerin aksine mali ve idari olarak her şey çok iyi gidiyor. Bir iki sportif başarısızlık elbette olabilir. Fakat daha sezon çok uzun ve bizim için hiçbir şey bitmedi. Yapacak çok güzel projelerimiz var. Konuşmuyorsam ve bu eleştirilere yorum yapmıyorsam bu, gerek duymadığım içindir” diyerek görevinin başında olduğunu ima etti.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray taraftarının Florya’ya gelmesi ve oyuncularla antrenman öncesi sohbet etmesi konusunda ise Aysal, “Taraftar, oyunculara desteğini en samimi şekliyle duyurmak istemş. Bundan başka ne anlam çıkartılabilir ki?” ifadelerini kullandı.

Bugün