Kötü gidişat yöneticilerin kellesini aldı, Fatih Terim'in sonunu getirdi, Başkan Elmas'ın da koltuğunu sallamaya başladı.

Mart ayındaki ibra oylaması için bazı üyeler şimdiden çalışmalar başlattı. Eski başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek olası erken seçime hazırlıklı olduklarını belirttiler.

ÜNAL AYSAL'DAN BAŞKANLIK SÖZLERİ

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, kendisine yöneltilen başkanlık sorusuna "Daha çok genciz. İsterseniz bunu 2 sene sonra konuşalım." dedi. Bu ifadeler, camia içerisinde "Destek verirsek, yanında olursak adaylığa ikna edebiliriz." fikrini ortaya çıkardı.

TERİM VE AYSAL KARŞI KARŞIYA MI?

Galatasaray başkanlığı için Fatih Terim'in ismi de gündemden düşmüyor. Terim'e Bahattin Demirbilek, Erden Timur, Ahmet Yüce Ocaklı, Dinçer Azaphan gibi iş adamları büyük destek veriyor. Fatih Terim'in net bir kararı yok. Ama taraftarın ve "Atkılılar" olarak tanımlanan kongre üyelerinin yoğun baskısı devam ediyor.

Tüm bu iddialar, 2023'de yapılması planlanan başkanlık yarışı için Fatih Terim ve Ünal Aysal'ın karşı karşıya gelebileceğini işaret ediyor.

"VASIFSIZ YÖNETİM İSTEMİYORUZ"

Galatasaraylı taraftarlar, Erket Basketbol Takımı'nın Anadolu Efes ile karşılatığı maçta yönetime tepki gösterdi.

Karşılaşmayı salonda izleyen Galatasaraylı taraftarlar, kulüp başkanı Burak Elmas ve yönetimini istifaya davet etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, "Burak Elmas istifa", "Yönetim istifa", "Vasıfsız yönetim istemiyoruz" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar, Türkiye Basketbol Federasyona Başkanı Hidayet Türkoğlu aleyhine de tezahürat yaptı.

(GsGazete)