Kulübümüzde büyük bir iddia ortaya atıldı. Telegol programını sunan Serhat Ulueren, Nisan ayında sarı-kırmızılı kulüpte genel kurul toplanacağını ve bir önceki dönem başkan olan Ünal Aysal’ın tekrar aday olacağını söyledi. Ulueren, “Ünal Aysal bu defa 200 milyon ile geldiğini söylüyor. Euro mu TL mi bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da alınan UEFA cezasının bir numaralı müsebbibi olarak gösterilen Aysal’ın, bu imajını silmek istediği ifade edildi.

LUCESCU İDDİALARI

Galatasaray'da boşta olan teknik direktörlük koltuğu için bir iddia ortaya atıldı. Serhat Ulueren, Galatasaray'ın başına Mircea Lucescu'nun geleceğini söyledi.

19 Mart'da yapılacak mali genel kurulda olağanüstü seçim kararı çıkacağını ve Nisan'da yapılacak seçimde Ünal Aysal'ın adaylığını koyacağını iddia eden Ulueren; "Ünal Aysal takımın başına Lucescu'yu getirmek istiyor. Lucescu ile görüşmeleri Aysal adına çok değerli bir işadamı sürdürüyor." dedi.

Lucescu'nun Galatasaray'la ilgili "Aysal göreve gelecekse ben hazırım. 12 yıldır Ukrayna'dayım. Yapacağımı yaptım. İçimde enerji bitmedi. Galatasaray benim için değerli. Olumlu olursa gelmek isterim" dediğini belirten Ulueren, Dursun Özbek'in de bir numarasının Rumen teknik adam olduğunu belirtti.

DNIPRO'NUN HOCASI DA LİSTEDE

Listesinin ilk sırasına Lucescu'yu yazan Dursun Özbek'in ikinci sırasında geçen sezon Dnipro'ya UEFA Avrupa Ligi'nde final oynatan Myron Markevych'in bulunduğunu belirten Ulueren, Galatasaray'ın yabancı bir teknik adama emanet edileceğini söyledi.