Süper Kupa finali öncesi Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılı kulübün kamp yaptığı İzmir Efes Oteli'nde Fenerbahçeli taraftarların sözlü tacizine uğradı.
 
Otel önünde bulunan sayıları 50 civarındaki Fenerbahçe taraftarları, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a tepki gösterirken otele girişinin ardından açıklamalarda bulunan Ünal Aysal 'Herhangi bir polemiğe girmeye gerek yok. Futbolda bu tip şeyler oluyor' açıklamasında bulundu.

TAKIMI ZİYARET ETTİ




TFF Süper Kupa maçında bu akşam Fenerbahçe ile  karşılaşacak Galatasaray'ın kulüp başkanı Ünal Aysal ve beraberindeki  yöneticiler, sarı kırmızılı ekibi kamp yaptığı otelde ziyaret etti. 

Başkan Aysal, ikinci başkan Özkan Olcay, yönetim kurulu üyeleri Mete  İkiz, Emir Sarıgül, Ebru Köksal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, bir araya geldikleri teknik ekip ve futbolculara Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçta  başarılar diledi. 

Ünal Aysal, yaptığı konuşmada, "Kazanırsınız, kaybedersiniz oyunda her  şey var, sizleri çok seviyoruz. Yüzde yüz kazanacağınızı biliyoruz. Hepinizi şimdiden tebrik ediyorum" dedi.