Galatasaray'da 23 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan seçim öncesinde kulisler çok hareketlendi... Başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Adnan Öztürk'ün sağlık problemleri nedeniyle adaylıktan çekilmesinin ardından tüm hesaplar alt üst olmuş durumda. Şu anda Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Mustafa Cengiz adaylığını sürdürürken, bu şekilde seçime gidilmesi durumunda Özbek'in başkan seçilmesi bekleniyor. Bu nedenle 'Derin Galatasaray' olarak bilinen İnan Kıraç düğmeye basmış durumda... Çok kısa bir yöneticilik geçmişi bulunan Özbek'in başkanlık için yeterli olmadığını düşünen Kıraç daha güçlü ve tecrübeli bir ismin başkan seçilmesi için kulis çalışmalarına hız verdi. İnan Kıraç'ın ilk hedefinin, net bir şekilde aday olmayacağını açıklayan Ünal Aysal olduğu öğrenildi. Aysal'ı bu kararından döndürmek için yoğun bir çalışma yapılıyor. 
 
ÖZBEK, AYSAL'A DESTEK VERMEYE SICAK BAKIYOR
 
Fakat Aysal şu ana kadar geri dönmek için ikna olmuş değil... İnan Kıraç'ın Dursun Öz- bek'le de görüştüğü ve adaylıktan çekilerek olası bir Aysal yöne- timinde ikinci başkanlık yapması için teklifte bulunduğu da öğrenildi. Özbek'in bu öneriye sıcak baktığı da ifade ediliyor. Öte yandan camianın önemli isimlerinden Prof. Dr. Ahmet Özdoğan'ın da gizli bir şekilde liste çalışmalarına başladığı belirlendi. 
 
TARAFTAR AYSAL'I İSTİYOR
G.Saraylı taraftarlar sosyal medyada Ünal Aysal'ın başkanlığa dönmesi için sürekli çalışmalar yapıyor... Sarı- Kırmızılı taraftarlar, Aysal'ın daha yapacakları olduğunu ve bu nedenle yeniden başkan seçilmesi gerektiğini belirtiyor. 
 
(Takvim)