Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren ile eski yöneticilerden Ali Dürüst'ün Ünal Aysal'ı başkan adaylığına ikna çabaları sonuç vermedi.
 
Faruk Süren ile Ali Dürüst'ün, Akmerkez'deki ofisinde ziyaret ettikleri Ünal Aysal'a, "Galatasaray sizin başkanlığınızda yürümeli" dedikleri öğrenilirken, Aysal'ın kararından vazgeçmediği ifade edildi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Faruk Süren ile Ali Dürüst ile yaptığı toplantı sonrası, "Aday olmayacağımı söylemiştim. Kararımdan dönmem söz konusu değil. Faruk Süren ve Ali Dürüst'e aday oldukları takdirde destek vereceğimi yineliyorum" dedi.

ÜNAL AYSAL YENİDEN ADAY OLSUN

Aysal'ın başarılı olduğunu ve göreve devam etmesi gerektiğini düşünen 'Galatasaray Peşindeyiz' adlı taraftar grubu, Aysal'ın yeniden aday olması için imza kampanyası başlattı. İnternetteki 'change.org'da düzenlenen imza kampanyasına birkaç saat içinde binden fazla kişi katıldı.
 
Kampanya bildirisinde şu ifadeler kullanıldı:
 
Türk futbolunun dibine kadar bataklığa saplandığı, TFF ve kurumlarının yanlı ve Galatasaray'a düşmanca kararların altına imzalar attığı günlerde camia olarak kenetlenmemiz ve ÜNAL AYSAL'ın arkasında durmamız bir zaruriyetten ziyade GALATASARAY DURUŞUNUN bir parçasıdır!

FOTOĞRAFLAR BURADA

Şike lobilerinin futbolun en üst kurumlarınca kollandığı, hükümet destekli yasa değişiklikleri ve yeniden yargılama adı altında yapılan peşkeşlere karşı DİK duran bir GALATASARAY görmek ve sürdürmek adına başkanımız Sayın ÜNAL AYSAL'a caima olarak TAM DESTEK vermek en büyük GALATASARAY görevimizdir!
 
Bu görev neticesinde; Sayın ÜNAL AYSAL'ın arkasında durarak yeniden aday olması için her türlü faaliyette bulunmamız gerekmektedir!
 
SAAT 20.00'DE FLORYA'DA TOPLANDILAR
 
Başka bir grup da bütün Galatasaray taraftarlarını saat 20.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanmaya çağırmıştı. Belirlenen saatte biraraya gelen Galatasaray taraftarı Ünal Aysal lehine tezahüratlarda bulundular.
 
Ünal Aysal ve futbolcuların yemek yediği restoranın önüne kadar gelen sarı kırmızılı taraftarlar Aysal'ın dikkatini çekmeyi başardılar. Aysal restoranın penceresine çıkarak taraftarlara el salladı.