Galatasaray başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın sabah antrenmanı sırasında GSTV'ye açıklamalarda bulundu. Aysal'ın transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken; "Transferin çoğunu tamamladık" sözü flaş transferler bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir şok etkisi yaratttı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 8 puanlık farkın önemli olmadığını dile getiren Aysal, "8 puanlık avantajı pek önemsemiyorum, bunu daha önce de söyledim. Sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans sergileyerek şampiyonluğun bize nasip olacağını düşünüyorum. Rakiplerimizin hepsi çok değerli ve sezonun ikinci yarısında da büyük bir mücadele verecekler" dedi.

Ara transfer döneminin transfer açısından pek de sağlıklı olmadığı konusuna vurgu yapan Aysal, "Transfer çalışmalarının büyük bir kısmını tamamladık. Şu anda önümüzdeki 10 gün içerisinde büyük kısmı da hallolur. Kalan kısmın büyük kısmı zaten kalem kağıt banka işleri. İstediğimizi yaptık diye düşünüyorum, tahmin ediyorum ki eksiklerimizin ötesinde bir devre arası transferi oldu. Mancini ile dün akşam bir toplantı yaptık, bugün de konuşacağız. Mancini'nin morali çok iyi durumda, oyuncularımızın da aynı şekilde." dedi.

Alex Telles transferi konusunda sıkıntılar olduğunu ifade eden Ünal Aysal, "Alex Telles konusu şu anda ortada. Bazı teknik sıkıntılar var. Telles transferi gerçekleşmez ise o bölge için 2-3 alternatifimiz var. Bu yönde de çalışmalarımız devam ediyor. En geç 10 gün içerisinde süreci tamamlamış olacağız" şeklinde konuştu.


Sporx