Aysal, şöyle konuştu: “Spor, sporda kalsın; politikaya girmesin. Biz buna hiç sıcak bakmıyoruz. G.Saray Kulübü’nün belirli bir yapısı ve gelenekleri var. Ancak toplumun da karşısında değiliz. Politikaya hiç burnumuzu sokmak istemiyoruz. Kulüp olarak hiçbir şekilde pozisyon alamayız. Zaten Türk sporu yeteri kadar sıkıntılı, bunlara yenileri eklenmemeli. kralbet Futbolun tek rengi vardır, o da kulüp rengidir. Politika da içine girerse, iş daha da karışır. Politik renk olmamalı. Biz, kendi tedbirlerimizi alacağız. Ama bu konuda tüm kulüpler gerekli önlemleri almalı.

BURAK GİTMEYECEK, ARDA İŞİ OLMADI’

Burak Yılmaz hiçbir yere gitmeyecek. Bir takıma göndermek gibi bir niyetimiz yok. Bu sezon yine Galatasaray’da büyük işler yapacağına inanıyoruz. Hem Türkiye’de binlerce futbolcu G.Saray’a gelmek için adeta göbek atar. Kim gitmek ister ki?

Arda Turan’ın Atletico Madrid’den transferini sağlayabilmek için çok çalışma yaptık. Geri döndürebilmek için çok çaba harcadık. Ancak o iş artık benim için kapandı.

Gaziantepspor ile takımımızın yaptığı karşılaşmada hava aşırı derecede sıcaktı ve nemliydi. Bu da futbolcularımızı bunaltmıştır. O nedenle biraz durgunmuşuz gibi görünmüş olabilir. Ancak hava serinleyince, takımımız çok daha iyi olacak.”

Radyospor