Roberto Mancini’yle Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkan Galatasaray, ligde de rakibi Fenerbahçe’yle arasındaki puan farkını 4′e indirdi. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi ve Galatasaray’ın iyi gidişat göstermesi Başkan Ünal Aysal’ı harekete geçirdi. Aysal, takımın şampiyonluk primini ikiye katlama hazırlığında.

Takımın son haftalarda gösterdiği performans ve Mancini’nin göstermiş olduğu özveriden dolayı çok mutlu olan Ünal Aysal’ın Galatasaraylı futbolcularla bir toplantı yapıp prim müjdesini vereceği ve takımın motivasyonunu yükselteceği belirtildi. Özellikle Fenerbahçe’nin yaşadığı puan kayıplarından sonra iyice keyiflenen Aysal’ın takımın şampiyon olması için maddi manevi tüm imkanları seferber ettiği belirtildi.

Şampiyon Olunması Durumunda Gelecek Sezon İçin Büyük Transfer Bütçesi!

Takıma prim müjdesi hazırlığında olan Ünal Aysal ayrıca Mancini ile de önemli bir görüşme gerçekleştirecek. İtalyan hocanın devre arasında yaptırdığı transferlerden çok memnun kalan Ünal Aysal’ın şampiyon olunması durumunda gelecek sezon için büyük bir transfer bütçesi hazırlığı içerisinde olduğu da iddaa edildi. Mancini’nin tercihlerine oldukça güvenen başkan Ünal Aysal, sezon sonunda Türkiye spor tarihine geçecek transferlerle takımı takviye etmek için de hazırlıklara başladı.

Sabah