Izzet Hajrovic transferinin gün içerisinde biteceğini söyleyen Aysal, Alex Telles ile ilgili de kısa bir süre sonra KAP'a açıklama yapılacağını duyurdu. 

BRUMA HAKKINDA İTİRAF

"Eski hocamız "30-40 milyon koy" demedi. Yeni hoca da bu prensibi devam ettirdi, öyle gidiyor. Çok net olarak söyleyeceğim zaten bunu sağır sultan duydu, Galatasaray'ın savunma hattında ve kanatlarda sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Bruma'yı aldık genç bir yetenek. Bruma çok genç biraz daha yapılanması gerekiyor.

MANCINI'NIN LİSTESİ VE HAJROVIC

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde deneyim kazanması gerekiyor. Mancini'den bir liste istedik, şartlarımıza göre oyuncu alalım dedik. Hoca bize her pozisyon için 3-4 kişi önerdi, ne yaparsanız yapın dedi. Hoca Telles'i beğenmiş, önceliği ona verin dedi. Büyük bir ihtimalle bugün KAP'a açıklamasını yaparız. Hajrovic'in transferi tahmin ediyorum bu akşama kadar gerçekleşmiş olacak. Çok iyi bir kanat oyuncusu. Duran toplarda iyi olduğu söyleniyor.

HER GÜN BİR TRANSFER! 

Dışarıda pahalı oyuncularla ilgili değiliz. Neden değiliz, yabancı sınırımız var. Bu iki oyuncuyu iki ya da üç tane yabancı oyuncumuzu eksilterek kadromuza katacağız. Türk oyuncular üzerinde çalışmalarımız yapıldı. Bu hafta sonuna kadar her gün birer birer sayfalarınıza koyacağınız isimler olacak. 

"DAHA DAYANIKLI KADROYA İHTİYAÇ VAR"

Galatasaray'ın iskeleti tamam. Sağını solunu genç oyuncularla süslememiz gerekiyor. Gençle, yaşı olan oyuncu bir olmaz. Benle, sen sahaya çıksak heralde sen 3 tur atarsın. Bundan sonra oyuncu alımlarında bunu göreceksiniz. Üç kulvarda gidiyoruz. Sadece Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek adam atmıyoruz. Chelsea'yi devirirsek iki maç daha var. Daha dayanıklı bir kadroya ihtiyacımızın olduğu ortada. "

Sporx