Eski hakem Erman Toroğlu iddia ortaya attı. A Spor yayınında; ”Abdürrahim Albayrak beni arayıp şunları söyledi: 'Yıldırım Demirören federasyonunda gitmiştik. Sohbet, sohbeti açtı. Fatih Terim ceza heyetine verilmişti. Ünal Aysal, "Fatih Terim'e okkalı ceza verin de kurtulalım." dedi. Ali Dürüst'le donduk kaldık” ifadelerini kullandı. 

ÜNAL AYSAL'DAN JET HIZINDA YALANLAMA

Bu iddiaya Ünal Aysal’dan jet yalanlama geldi. “Bu gerçek ve mantık dışı” dediği iddia için Aysal; "Takım şampiyonluğa giderken böyle bir ceza ile önünün kesilmesini önlemeye dönük bu teşebbüsü yaparken talebimiz bu cezanın üç maça indirilmesi halinde kulübün bir iç disiplin cezası ile TFF'nin tatmin edilebileceğini kabul ettirebilmekti” cevabını verdi. 

"ÜNAL AYSAL HİÇBİR ZAMAN TERİM'LE ÇALIŞMAK İSTEMEDİ"

Toroğlu ile aynı kanalda yayın yapan Galatasaray kongre üyesi Levent Tüzemen de iddiaya dahil oldu. "Ünal Aysal, hiçbir zaman Fatih Terim ile çalışmak istemedi. Hatta başkan seçildiğinde dahi Hollandalı bir hocayla çalışmak istedi. Ama Galatasaray'ın ağır topları Galatasaray'ı Fatih Terim'in ayağı kaldıracağını söyledi ve Fatih Terim'i getirdi.” dedi.

Dursun Özbek açıkladı: "70 milyon Euro bekliyoruz" Dursun Özbek açıkladı: "70 milyon Euro bekliyoruz"

(A Spor)