Ünal Aysal, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, iki başkan adayını değerlendirerek, "İkisi de aslan gibi. Tahmin ediyorum şu masaya oturdukları vakit onlar da bir genç kadar dinamik olabilirler. Yöneticilerin dinamizmi yaşlarında değil, vizyonlarında, zekalarında ve cesaretlerinde yatar. İki başkan adayımız da cesur, vizyon sahibi, zeki kişilikler, en az benim kadar başarılı olabileceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Prandelli'ye güvenmeliyiz"

İki başkan adayının da konuşmalarını dinlediğini kaydeden Aysal, "Söz birliği yapılmamışcasına Prandelli konusunda hemfikirler. Zaten böyle bir değişime ihtiyaç olduğunu sanmıyorum" dedi.

Aysal, Cesare Prandelli'nin çok iyi bir teknik adam olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin alışması gereken profillerden bir tanesi. Benim çok desteklediğim ve ümit bağladığım bir hoca. İnşallah bundan sonra da görevine devam edecek ve Galatasaray göreceksiniz Türkiye liglerinin en başarılı takımı olacak. Bu konuda Prandelli'ye güvenmeliyiz."

4. yıldız konusu

Galatasaray'ın dördüncü yıldızı almak için bu sene her şeyi yapacağını anlatan Aysal, "Her şeyi derken elimizdeki bütün sportif, mali imkanları kullanacak. Galatasaray 4. yıldızı almazsa tabii ki bu dünyanın sonu değil ama almamız gereken ve hakkımız olan bir yıldız bu. Muhakkak benden sonraki yönetimler bunun için her şeyi yapacaktır" şeklinde konuştu.