Galatasaray, Kasımpaşa forması giyen Diagne'yi ara transfer döneminde kadrosuna kattı. Kasımpaşa'da çıktığı 17 maçta 20 gol atan Diagne, Galatasaray'ın Aytemiz Alanyaspor'la oynadığı maçta forma giyememişti. 28 yaşındaki futbolcunun 21. haftada oynanacak Trabzonspor maçında sahada olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bloomberg HT'de yayınlanan 'Spor Saati' programında ara transfer dönemini değerlendiren Fatih Altaylı Galatasaray'ın Diagne transferini yorumladı.

Kasımpaşa'nın Diagne transferinde Galatasaray'a yüzde 30'a yakın bir indirim yaptığını ifade eden Fatih Altaylı, "Kasımpaşa'nın bu kadar indirim yapacağını Galatasaray'ın da bu kadar para vereceğini tahmin etmemiştim. Galiba bir delilik yapacaklar dedim. Sonra tam delilik seviyesine ulaşmasa da 10 küsur milyon euro'ya Diagne'yi aldılar." dedi.

Diagne transferinin akıllı bir iş olduğunu ifade eden Altaylı, "Diagne oyuna çok konsantre bir isim. Genç bir futbolcuyken Juventus'a geldiği için bir Avrupa disiplini ve terbiyesine de sahip. Tipik bir Afrikalı değil." dedi.

Diagne transferinin çok doğru bir transfer olduğunu ifade eden Altaylı, "Verdikleri para çok mu?" sorusuna "Ben almazdım. Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu vs. olsaydım ben bu transfere itiraz ediyorum derdim" dedi.

Kaynak: Fanatik