Tüm Türkiye nefesini tuttu dev derbiye kilitlendi. Ezeli rakipler, pazar akşamı saat 19:00'da NEF Galatasaray Stadı’nda kozlarını paylaşacak. 

Hemen hemen herkesin yakından takip ettiği Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi TRHaber olarak ünlü isimlere müsabakayla ilgili yönelttiğimiz sorulara ilginç yanıtlar aldık. Ünlü isimler, dev derbi için skor tahmininde bulunurken dikkat çeken yorum Seren Serengil'den geldi. İşte ünlü isimlerin derbi tahminleri...

Ece Üner: Dostluk kazansın diyelim.

Bülent Serttaş: Keyifli bir derbi olmasını diliyorum. Centilmenlik içinde bir maç izleyelim. İki güzide kulübümüz de bu ortamı sağlayacak takımlar. Fenerbahçeli biri olarak takımımın kazanmasını istiyorum. 3-1 Fenerbahçe alır maçı. Goller Valencia, Pelkas ve İrfan Can'dan gelir.

Simge Fıstıkoğlu: Galatasaray'ın 1-0 kazanacağını düşünüyorum. Umarım hakemin konuşulmayacağı derbinin önüne geçmeyeceği bir maç izleriz.

Tuğba Özay: 5 yıl Fenerbahçe'de voleybol oynadım, 10 yıl da Galatasaray'da yüzdüm. Ailem Trabzonlu ruhumda ise ÇARŞI var. Açıkçası dört büyüklerden biraz bende var ama gönlüm Fenerbahçe'den yana. Fenerbahçe 2-1 kazanır.

Coşkun Sabah: Biz Galatasaraylılar hakem Halil Umut Meler'in atanmasından memnun değiliz. Hatırlarsanız bu hakem geçen sezon Ankaragücü maçında gereksiz yere aleyhimize penaltı vermişti. Mohamed'i kırmızı kartla oyundan atmıştı. Ama ne olursa olsun Galatasaray maçı alacaktır. Skor tahminim 2-0.

Hakan Ural: Fenerbahçe'de sorunlar saymakla bitmez, teknik taktik moral... Dolayısı ile favori Galatasaray. 2-0 diyorum. Beraberlik süpriz olur.

Seren Serengil: Fenerbahçe bu sezon iyi değil maalesef ve bu duruma üzülüyorum. Şartlar ne olursa olsun Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenecektir. Fenerbahçe, derbi maçlara ayrı bir havayla motivasyonla çıkıyor. O yüzden pasını siler Fenerbahçe, rahat yeneriz. Fenerbahçe, en kötü halinde bile Galatasaray'ı her zaman yenmiştir. Galatasaray maçları söz konusu olduğunda cebimizde silah olmasa da sapanla da vururuz. Yani yeneriz. İlk golü Galatasaray atar. Fenerbahçe maçı 2-1 kazanır. En kötü beraberlik diyorum.

Selçuk Yöntem kimdir, kaç yaşında ve nereli ? Selçuk Yöntem'in hangi davası  sonuçlandı? - BİYOGRAFİ Haberleri

Selçuk Yöntem: Fenerbahçe'nin 2-1 yeneceğini düşünüyorum.

(TR Haber)