Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Vagner Love, Galatasaray'a haber yolladı. Bu kez Galatasaray değil, Vagner Love sarı kırmızılı kulübe gelmeyi istedi.
 
GALATASARAY'DAN LOVE'YE YANIT

Sezon başında transferin son gününde Galatasaray'ın talip olduğu ancak Beşiktaş'ın en son 750 bin euro bonservis bedeli talep etmesi üzerine sarı kırmızılı formayı giyemeyen Love'un menajeri bu kez kapıyı çaldı.

Ara transferde Alan Carvalho ile birlikte bir golcü daha almak isteyen Galatasaray'a Vagner Love'un menajeri golcü oyuncuyu önerdi. Ancak Galatasaray teknik heyeti ve yönetim Vagner Love ismine sıcak bakmayıp özellikle Brezilyalı oyuncunun uzun süredir maç eksiğinin olması, düşüşte olan performansı nedeniyle 5 ay önce istenen futbolcu veto yedi.

VAGNER LOVE BREZİLYA İLE TEMASTA

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Corinthians'ın transfer için Vagner Love ile Beşiktaş arasındaki görüşmelerin bitmesini beklediği öne sürüldü. Brezilyalı golcünün alacaklarına karşılık bonservisinin verilmesi üzerine kulüple görüşmelere başladığı belirtildi. 

Corinthians'ın Vagner Love'un bonservisini eline almasıyla birlikte transferi bitirmek istediği kaydedildi. 

Haber Futbol Arena'dan alınmıştır.