Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde hakem atamaları ve verilen hatalı kararlarla ilgili gündeme oturacak açıklamalar yapmıştı. Erden, Galatasaray lehine hiç penaltı verilmediğini belirten Timur, karşılaşmalarda hiç VAR’a gidilmediğini ve hep aynı hakemlerin görev yaptığını söylemişti.

Timur’un bu sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. Bununla birlikte Sarı-Kırmızılılar'ın bu akşam oynayacağı Alanyaspor maçının VAR ve AVAR hakemleri belli oldu. Söz konusu maçta Video Yardımcı Hakemi (VAR) Koray Gençerler oldu. AVAR’da ise Bülent Birincioğlu'nun olacağı açıklandı.

Galatasaray'da Fatih Terim bilmecesi: "Haberiniz var mı?" Galatasaray'da Fatih Terim bilmecesi: "Haberiniz var mı?"

ERDEN TİMUR NE DEMİŞTİ?

Erden Timur, söz konusu olay ile ilgili şöyle konuşmuştu:

"Bizim maçlarımızda Kayserispor maçı öncesinde 2 hakem üzerinden gidilmiş. Alper Ulusoy ve Hakan Ceylan. Alper Ulusoy'u 6 saniye kararıyla tanıyoruz. Rakiplerimize baktığımızda böyle bir şey söz konusu değil. Demek ki bu iki hakem verilen talimatları istenen şekilde doğru yerine getirmişler ki bu başarılarından dolayı tekrar tekrar görevi teslim almışlar. AVAR atamalarında 9 maçın 5'ine aynı hakem atanıyor. Burada da demek ki bu hakem VAR'a atanan 2 hakemden daha da iyi direktiflere uymuş ki onu daha çok bizim maça vermişler."

(Oda TV)