Galatasaray'ın genç oyuncusu Oğuzhan Kayar, bir gün takımının vazgeçilmez oyuncusu olacağını söyledi.

Aydınspor alt yapısında yetişen ve Manisaspor'da forma giydiği dönemde başarılı performansıyla Galatasaray'a transfer olan Oğuzhan Kayar, 19 Yaş Altı Milli Takımın 5 Mart Çarşamba günü deplasmanda İngiltere ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna çağrıldı.

Galatasaray ve milli takımla ilgili hedefleri konusunda AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kayar, kariyerinde ikinci kez milli takım aday kadrosuna çağrılmanın gurur ve heyecanını yaşadığını ifade etti.

A Milli Takıma yükselmeyi hedeflediğini kaydeden Kayar, 19 Yaş Altı Milli Takım aday kadrosunda yer almayı bu hedefe ulaşmada önemli bir basamak olarak gördüğünü belirtti.

Galatasaray'da forma giymenin kendisine önemli bir sorumluluk yüklediğini, bunu da en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını dile getiren Kayar, "Bir gün Galatasaray'ın vazgeçilmez oyuncusu olacağıma inanıyorum. Takımdaki ağabeylerim, teknik heyet ve yöneticilerin ilgisi üst düzeyde. Bana güvenenleri mahçup etmemek için çok çalıyorum, çalışmaya da devam edeceğim. Bugünlere gelmemde katkısı olanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Oğuzhan Kayar'ın Aydın'da yaşayan babası Yücel Kayar da, oğlunun, bir babaya yaşatabileceği en büyük gururu yaşattığını belirterek, "Allah sakatlık, kaza vermesin. A Milli Takım'da da forma giyeceği günleri sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.