G.Saray - Akhisar BLD. karşılaşmasında hakem Fırat Aydınus'un, Galatasaraylı Melo ile girdiği bir diyalog sırasında küfür ettiği sosyal medyada iddia edildi ve bazı görüntüler paylaşıldı.

İkinci yarı başında çıkarken statta bulunan taraftarlarda hakemin Melo'ya küfür olayını duyunca " Fırat istifa" ve " Küfürbaz Fırat" "Küfür etsene küfür etsene Fırat Aydınus" diye bağırdı.

AYDINUS SOYUNMA ODASINDAN ARADI

Öte yandan Fırat Aydınus'un 2. yarıdaki bir pozisyonda Melo ile ağzını kapatarak konuştuğu dikkati çekti. Sosyal medya ve TT Arena bu haberle sallanırken, Fırat Aydınus maçtan sonra gözyaşları içeresinde Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp’i aradı.

Haberi kendisine babasının telefonla verdiğini söyleyen Fırat Aydınus, "Ayıptır, günahtır, kimler neden ne sebeple bu söylentiyi çıkarıyor. Ne yapmak istiyorlar? Ben bunca yıllık bir hakemim neden bir futbolcuya küfredeyim. Haberi babam verdi başkanım. Bu söylentilere inanamıyorum. Benim kullandığım dili bile bilmeyen bir oyuncuya bir hakem olarak nasıl hakaret ederim. Bunu insanlar nasıl yakıştırırlar bana" diyerek içini döktü.