Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kasımpaşa'nın Türk asıllı İsviçreli golcü Eren Derdiyok'un transferini bitirdi.

Manchester City'den Bony'in transferi için olumsuz cevap alan ve Eren Derdiyok'un transferi için girişimlerini hızlandıran Galatasaray, Kasımpaşa ile resmi görüşmelere başlandığını açıkladı.

Eren Derdiyok ile her konuda anlaşmaya varan sarı-kırmızılı yönetim, Kasımpaşa ile bonservis ve takasta kullanılacak futbolcular üzerinden görüşmelerini sürdürüyor. Kasımpaşa'ya 2.5 milyon euro + Ryan Donk ve Umut Bulut'u öneren sarı-kırmızılı yönetim, transfer süreci için Umut Bulut'u ikna etmeye çalışıyor.

RIEKERING'İN EREN DERDİYOK PLANLARI

Galatasaray Jan Olde Riekerink, İsviçre Milli Takımı'ndan tanıdığı Eren Derdiyok'u, transfer dönemi boyunca defalarca izledi. Tecrübeli golcünün hava hakimiyetini, top tutuşunu ve takım arkadaşlarına asist yapması gibi özelliklerini çok beğenen Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Riekerink, yönetime de bu yönde bir rapor sundu. Galatasaray'da ileri uçta Eren Derdiyok, kanatlarda Armindo Bruma ve Lukas Podolski, forvet arkasında da Wesley Sneijder'in oynatılması bekleniyor.