Oyuncunun menajeri görüşmeler için Türkiye’ye çağrılırken 2 milyon euro alan Muslara’ya yeni sözleşme gereğince yıllık 2.5 milyon euro ödenecek. Bu arada GSTV’ye konuşan Uruguaylı kaleci, uzun yıllar daha Galatasaray forması giymek istediğini söyledi.

‘İkisi de kaliteli’

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, gündemdeki konuları GSTV’ye değerlendirdi. Ajax karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını kaydeden İtalyan hoca, kampta her şeyin yolunda gittiğini ifade etti.

İbrahim Coşkun ve Emre Can’ın performansından memnun kaldığını belirten Mancini, “İbrahim çok iyi bir çocuk. Emre Can’ı da çok seviyorum. İbrahim’in gol sevinci yaşaması çok güzeldi. Gençler kendilerini geliştirmek için daha çok çalışmalı. Kaliteli oyuncular olduklarını söylemem lazım. İbrahim maalesef kural nedeniyle sezon sonuna kadar oynayamayacak. Emre Can ise kupa maçlarında şans bulacak” dedi. 

Galatasaray formasını ilk kez Ajax’a karşı giyen Hajrovic’in takıma uyum sağlamak için zamana ihtiyacı olduğuna dikkat çeken sarı-kırmızılı hoca, İtalyan medyasının, “Mancini takımdan ayrılacak” iddiasına da yanıt verdi. Tecrübeli teknik adam, “Ocak’ta veya Mayıs sonunda bu haberler çıkar ama ben buradayım ve mutluyum” diye konuştu.

Milliyet