Fransız ve Hollanda medyasında yer alan haberlere göre 33 yaşındaki oyuncu ara transfer döneminde kesin olarak takımdan ayrılıyor.De Telegraaf gazetesinin haberine göre Sneijder'in bir sonraki adresi Al Gharafa olacak. Geçtiğimiz günlerde teknik direktörlüğe Bülent Uygun'u getiren Katar ekibinin bu transferde mutlu sona ulaştığı kaydedildi. 

Gazete, Sneijder'in yeni takımıyla pazar günü sözleşme imzalayacağını okuyucularına aktardı. Sneijder'in Katar tercihinde ülkenin 2022'deki Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmasının da etkili olduğu vurgulandı. Futbol yaşantısına burada son verecek olan eski Galatasaraylı'nın daha sonra federasyonda görev alabileceği kaydedildi. 

Ayrıca ona verilecek yıllık ücret deönemli bir motivasyon kaynağı. 19 Kasım'dan bu yana hiçbir resmi maçta süre almayan Hollandalı yıldız bu sezon forma giydiği 8 maçta 1 asistlik bir katkı yapabildi. Sneijder'in menajeri Guido Albers de dün yaptığı açıklamada oyuncusunun kesinlike Los Angeles Galaxy'ye transfer olmayacağını duyurmuştu.

Ve Sneijder transferi resmen açıkladı!

RTL Boulevard'a konuşan Sneijder, Al Gharafa'ya transferini doğrularken, "Harika bir macera ve eğlenceli bir meydan okuma olacak. Ailemle birlikte gideceğim için de süper mutluyum" ifadelerini kullandı.