Kasımpaşa takımının kaptanı Veysel Sarı, soluğu hastanede aldı ve son dakikalarda darbesiyle sakatlanan Belhanda'yı hastanede ziyaret etti. 1-0 sona eren karşılaşmanın uzatma dakikalarında pozisyon içinde Belhanda'nın yüzüne dizi gelen Kasımpaşa kaptanı Veysel Sarı, sarı kırmızılı oyuncuyu hastanede ziyaret etti.

"VİCDANEN ÇOK RAHATSIZ OLDUM"

Belhanda'nın yerde kalması üzerine 1-0 geride olmaları, hakemin devam kararına karşın hemen topu tutarak oyunu durduran, hakem Ali Palabıyık'ı uyaran Veysel Sarı'nın, ziyarette "Yüzünün dizime çarptığı an bir şey olduğunu anladım. Haberi duyar duymaz çok üzüldüm ve gelmek istedim. Vicdanen rahatsız oldum. İnşallah en kısa sürede iyileşir, sahalara dönersin" diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Belhanda'nın ise bu ziyarette Veysel Sarı'ya " Topa basıp dengemi kaybettim. Ziyaretin için teşekkür ederim dostum. İsteyerek olmadığını biliyorum" yanıtı verdiği belirtildi.

İki futbolcunun bu ziyaret sonrasında yüzünden operasyon geçiren Belhanda'nın iyileşmesinin ardından akşam yemeğinde bir araya gelmek için sözleştiği belirtildi.

(Futbol Arena)