Danimarkalı stoper için Kopenhag ile 7 milyon euroya anlaşan sarı-kırmızılılar genç stoperi hafta içinde İstanbul’a getirecek.

FATİH TERİM İLK SIRAYA YAZMIŞTI

Kopenhag forması giyen 22 yaşındaki futbolcunun ilk günden beri Fatih Terim’in listesinde stoper adayları arasında ilk sırada olduğu belirlendi.

BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO

Cim-Bom Premier Lig takımlarının da radarında olan ve ilk görüşmede 10 milyon euro istenen Nelsson’un işini kıran kırana süren pazarlıklar sonrası 7 milyon euroya bitirdi.

3 SENEYE YAYILACAK

Galatasaray bu bonservisi 3 sene içerisinde ödeyecek. Premier Lig’den teklifler alan Nelsson için elini çabuk tutan sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Fatih Terim’in genç oyuncuyu büyük potansiyel olarak gördüğü bildirildi.

SERBEST KALMA MADDESİ

Cim-Bom’da yönetimin de Cicaldou’da olduğu gibi oyuncunun çıkış maddesini yüksek tutacağı ve yine 25 milyon euroluk serbest kalma maddesinin yapılacak anlaşmaya yazılacağı öğrenildi.

5 SENELİK SÖZLEŞME, 1 MİLYON EURO

Danimarkalı futbolcuyla da yıllık 1 milyon eurodan 5 senelik anlaşma yapılacağı belirtildi. Galatasaray stoper transferini Nelsson ile çözmeye hazırlanırken gözden çıkarılan Luyindama için de gelen tekliflerin değerlendirilmesi kararı alındı. 

(Milliyet/Nevzat Dindar)