Vincent Janssen için yine 'Galatasaray' dediler! Gelecek sezon yeni bir yapılanma içerisine girmesi beklenen Galatasaray'da gözler transfer döneminde yapılacak hamlelere çevrildi.

Lukas Podolski'nin de ayrılacak olması nedeniyle forvet bölgesine takviye yapmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray için İngiliz basını yine Vincent Janssen iddiasını gündeme getirdi. Sarı-kırmızılı takım devre arasında da forvet transferini Janssen üzerine kurmuş ancak 22 yaşındaki oyuncu, Ada'da sezonun sonuna kadar kalmak istediği için transferi veto etmişti.

Bu sezon Tottenham'da düzenli olarak oynayamayan ve Premier League'de sahada sadece 623 dakika kalan Janssen için Tottenham'ın da gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi.

EN BÜYÜK SORUN BONSERVİS BEDELİ OLACAK

Ekonomik olarak zor bir dönemden geçse de yaz transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmesi gereken Galatasaray'ın bu transferdeki en büyük engeli, yüksek bonservis bedeli olacak. Sarı-kırmızılıların alternatif olarak Hollandalı ismi kiralama yöntemine gidebileceği de belirtildi.

GALATASARAY İTİRAFINDA DA BULUNMUŞTU

Vincent Janssen daha önce yaptığı bir açıklamada Galatasaray'ın ilgisini doğrularken, bir seneyi doldurduktan sonra ayrılabileceğinin sinyallerini ''Menajerim Galatasaray ile görüştüğünü söylediğinde ona görüşmeyi kes dedim. Tottenham'da bir seneyi doldurmadan ayrılmam söz konusu bile değil'' sözleriyle vermişti.

Hollandalı oyuncunun Tottenham ile 2020 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.