Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor, Napolili stoper Vlad Chiriches’in bitirilmesini istiyor.

Galatasaray gelecek sezon kadroda revizyona giderken, transferde girişimlere başladı.

Sarı kırmızılı kulüp defans hattına transfer yapma hedefinde. İtalyan Napoli kulübünde görev yapan Rumen savunma oyuncusu Vlad Chiriches ile görüşen Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor futbolcu için yeşil ışık yaktı.

Bu sezon savunmada parlak bir görüntü veremeyen sarı kırmızılılar, 27 yaşındaki stoper için 2.5 milyon Euro bonservis ve 2.5 milyon Euro yıllık ücret vermeyi düşünürken, bu transferi bir an önce sonlandırmak istiyor. İtalyan kulübünün de bu teklife sıcak baktığı belirtilirken, Rumen futbolcu Chiriches’in de sarı kırmızılıları istediği belirtildi.

Teknik direktör Igor Tudor, Napoli’nin savunma oyuncusuna olumlu bir rapor verirken, Chiriches geçen sezon Napoli’de 14 kez forma giyme şansı bulmuş bu maçlarda 2 kez takımı için gol kaydetmişti.

Sarı kırmızılılar stoperde bu sezon büyük sorun yaşarken, teknik direktör Igor Tudor, Chiriches ‘in takıma gelmesi durumunda defansa bir futbolcu daha takviye edilmesini istiyor. Sarı kırmızılılarda savunmada görev yapan futbolcuların yeterli olmadığını düşünen Hırvat teknik direktör yönetimden bir stoper transferi daha istiyor.

Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor, Napolili stoper Vlad Chiriches’in bitirilmesini istiyor.

Galatasaray’da Igor Tudor iki hafta içinde takımdan birçok futbolcunun gelecek sezon kadroda yer almayacağını belirtti.