Volkan Demirel, FB TV'de konuk olduğu programda kariyeri ve hafta sonu oynanacak olan Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

"BEN DUYGUSAL BİR İNSANIM"

Ben duygularımla hareket eden bir insanım. Zaten Fenerbahçe'yi yaşayan insanın duygulanmaması mümkün değil. Dışarıdan farklı görünebilirim ama duygusal bir insanım. Yoğunluğa hitap ediyorsunuz ve fazla da kendinizi açık etmemeniz gerekiyor. Her zaman Fenerbahçe duygusunu içinde yaşamayı devam ettirmek isteyen biriyim.

GEÇEN SENEKİ MAĞLUBİYET 50 SENEDE 1 OLUR"

Kadıköy'de kim çıkarsa çıksın o formayı giydiği takdirde çok olağanüstü durumlar olmadığı sürece her zaman bambaşka oynar. Geçen sene yaşadık mağlubiyeti. 50 senede 1 olur. Belki bundan sonra hiç olmayacak. O zamanki şartların durumundan dolayı. Ben inanıyorum ki, şu anki birliktelik ve arzuyla o inancı koyarsak bugünden itibaren galip gelmişizdir diyorum.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK DERBİLERİNDEN BİRİ FENERBAHÇE-GALATASARAY BUNU DÜNYA SÖYLÜYOR"

Türkiye'nin en büyük derbilerinden biri Fenerbahçe-Galatasaray'dır. Sonra Beşiktaş-Galatasaray, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi gelir. Bunu dünya söylüyor. Bizim bayramımızdır bu derbiler. Bir çocuk bayram öncesi nasıl heyecanlanır. Biz de 1 hafta boyunca bu heyecanı yaşarız.

(Futbol Arena)