Hande Sümertaş’ı suçlamışlardı

Bilindiği üzere Fenerbahçe Kulübü, geçen sezon yayıncı kuruş BeinSports’a karşı, tarafsız olmadığı gerekçesiyle, bir takım eylemler yapmıştı. Beinsports’un tutumunu da kurumda çalışmaya başlayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in iletişim danışmanı Hande Sümertaş’a bağlamıştı. Öyle ki Fenerbahçe camiası, Sümertaş’ın reji odasına girerek ekrana gelen görüntülere ve maç özetlerine giren pozisyon görüntülerine müdahale ettiğini önü sürmüştü.

Beinsports’a ‘Be Fair’ protestosu yapılmıştı

Fenerbahçe Kulübü, geçen sezon göğsünde ‘Be Fair’ (Adil Ol) yazan tişörtleri giyerek ve yayıncı kuruluşa demeçler vermeyerek zaman zaman boykot etti. Ve o dönem Volkan Demirel de teknik heyette yer alarak bu protestoların içinde yer aldı. Ancak bu sezon başında kulüpten ayrılan Demirel, Beinsport’a yorumcu olarak girdi.

Demirel, bu akşam da Fenerbahçeliler’in geçen sezon büyük tepki gösterdiği Sümertaş ile olan bir doğum günü kutlaması pozunu Instagram hesabından paylaştı.

Sümertaş: ‘Gecikmiş doğum günü kutlaması’

İlk paylaşımı Hande Sümertaş, “Belated birthday celebration” (Gecikmiş doğum günü kutlaması) diye yazarak, Demirel ile doğum günü pastalı bir pozu paylaştı. Sümertaş, paylaşıma Volkan Demirel’i de etiketledi. Demirel de bu paylaşımı kendi hesabından takipçileriyle paylaştı.

Volkan Demirel’in Hande Sümertaş paylaşımı şaşkınlık yarattı

(Ajansspor)