Transferin gözde takımı Bursaspor'da krizler bitmek bilmiyor. Yeşil-beyazlı kulüpte Ozan Tufan belirsizliği yaşanırken teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın başı kaptan Volkan Şen'le de derde girdi. Volkan Şen Bursaspor'un son idmanına çıkmadı ve Özlüce tesislerini gizlice terk etti.

Yıldız oyuncu 8 Ağustos'taki Süper Kupa maçında forma giymek istemediğini de bildirdi. Volkan Şen'in bu talebi sonrası yıldız oyuncunun Galatasaray maçı kadrosundan çıkarılacağı belirtildi.

"VERİLEN SÖZLER TUTULMADI"
Almanya'da yapılan kamp çalışmalarında mutsuz olduğu dikkat çeken yıldız oyuncu Volkan Şen, Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmana katılmadı. Tecrübeli oyuncunun antrenman öncesi tesislerden ayrıldığı öğrenilirken, kadro dışı bırakılması da gündeme geldi. Yeşil-beyazlı yönetimin yarın Katar ekiplerinden Lekhwiya SC ile Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak hazırlık maçı öncesi bir araya geleceği ve Volkan Şen ile ilgili kararın verileceği öğrenildi. Yıldız oyuncunun kendisine verilen sözlerin tutulmaması ve kaptanlığının elinden alınması konusunun gündeme gelmesi sebebiyle antrenmana katılmadığı öne sürüldü.

"BURSASPOR'U KAFAMDA BİTİRDİM"
Bursaspor'u kafasında bitirdiği ve takımdan ayrılmak istediğini dile getiren Volkan Şen'i ikna edebilmek için dün Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı yaklaşık 2 saatlik bir görüşme yaptı. Volkan Şen'in bu görüşmede, "Ben bu takımda oynamak istemiyorum. Kafamda Bursaspor'u bitirdim. Oynamak istemiyorum" sözlerinin ardından bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde hareketli saatler yaşandı.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Volkan Şen'i takımda kalması için ikna toplantısı yaptı. Yaklaşık 2 saat süren bu toplantıdan da sonuç çıkmadı.

Daha sonra Ertuğrul Sağlam ile Volkan Şen bir araya geldi. Volkan Şen, Başkan Recep Bölükbaşı'na söylediği sözleri tekrarlayınca, Sağlam, kaptan Volkan Şen'i haftanın ilk çalışmasına almadı.

Yeşil beyazlı yöneticiler, Volkan Şen konusunda bugün yapılacak toplantı sonrasında kalıp kalmaması veya hazırlıklarını Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde sürdürmesi yönünde karar alması bekleniyor.