WENGER BEĞENMEDİ, BAŞINA İŞ AÇTI

Wenger'in 2009 yılında yaptığı açıklamanın yer aldığı haberde, Fransız hocanın kullandığı şu sözlere yer verildi:

''Le Mans'da oynadığı dönemde onu dikkatli bir şekilde takip ettik. Sadece biz de izlemiyorduk. Ama biz onun tamamen hazır olmadığını düşündük. Bu açıkça bir hataydı. Ancak futbolun içerisinde olanlar bu tip hataları anlayabilir. Henry'e sahiptik. Drogba'yı izlemeyi sürdürdük. Hiçbir zaman onu takibi bırakmadık.''

EN ÇOK ONDAN ÇEKTİLER

Galatasaray'a transfer olduktan sonra ve son olarak da Emirates Cup'taki performansıyla, gençlere taş çıkaran Drogba'nın Premier League'nin top takımlarına karşı sergilediği başarılı performanslara da yer verildi.

Premier League'de de Drogba'dan en çok yaka silken takım Arsneal oldu. İşte Drogba'nın Premier League'in zirveye oynayan 5 takımına karşı performansı...

Arsenal - 11 maçta 8 gol
Manchester City - 13 maçta 5 gol
Tottenham - 14 maçta 3 gol
Liverpool - 12 maçta 2 gol
Manchester United - 11 maçta 1 gol

SANKİ 19'LUK! G.SARAY'IN GİZLİ TRANSFERİ

İlerleyen yaşına rağmen Galatasaray'ın sezon öncesi hazırlıklarında en ön plana çıkan isimlerden olan Didier Drogba, yabancı sorunu yaşayan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in yüzünü güldürüyor.

Devre arasında katıldığı Galatasaray'a 6 ayda çok şey katan Fildişil yıldız, asıl patlamayı bu sezon yapmaya hazırlanıyor. Antrenman sonlarında sık sık özel çalışmalar yapan Drogba, tavır ve davranışlarıyla da hem taraftarın hem de kulübün önemli ve sevilen isimleri arasına şimdiden girdi.

canlı bahis siteleri font-size: 14px; font-weight: bold;">AYSAL DA ONA HAYRAN!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da birçok kez Didier Drogba hakkında yorum yaparken, yıldız isimden övgü dolu sözlerle bahsetti. Aysal, Drogba'yı sadece futbolcu olarak görmediğini de yaptığı son açıklamada dile getirmiş ve ''Drogba gönül adamıdır. Londra’ya gelince ilginin üzerinde olması kadar doğal bir şey olamaz. O bir Chelsea efsanesi. Ancak aynı zamanda tüm dünya için mükemmel bir örnek. Galatasaray’ı kolay kolay bırakıp gitmez. Ondan çok memnunuz. Sportif Direktör olarak mı, yoksa yönetici olarak mı faydalanırız bilmiyorum ama önümüzdeki yıllarda da bizimle beraber olmasını istiyorum. Belki de teknik kadro içinde yer alacak ve bir gün hocamız olacak'' ifadelerini kullanmıştı.

Sporx.com