İşte Wesley Sneijder'den hayat hikayesinin önemli kısımları...

"G.SARAY'DA TEKNİK DİREKTÖR OLACAĞIM"

Bir gün teknik direktör olacağım. 40 yaşlarımda olurum. En büyük hedefim, iyi bir takımın başına geçmek; bildiğim bir kulübü çalıştırmak. Bir gün Galatasaray'ın teknik direktörü olmak istiyorum ve bu olacak, bunu biliyorum.

"TÜRKİYE'DE İNŞAAT İŞİNE GİRDİM"

Hep maksimumu zorlayarak yaşadım ve başkalarının da yanımda böyle yaşamasına izin verdim. İnsanların çok fazla para harcadığımı düşündüğünü biliyordum. Bu mümkün müydü? Çok fazla mı verdim? Bunu yapabilecek bir duruma geldim. Ve tabii ki kullanıldım. Ya da kendimi kullandırdım mı? Ve her şey bir anda ekonomik olarak yanlış gitti. Ibiza'da restoranımı yeniliyordum ancak bu yatırım karşılığını bulmuyordu. Türkiye'de bir inşaat işine yatırım yaptım, proje hala devam ediyor. Çok fazla para kaybettim, 10-15 milyon euro gitti. Korkunç, evet ama ölümcül değil. Hala param var ama artık pek para gelmiyor.

"HER ŞEYİMİ REAL MADRID VERDİ"

"Ajax ve Hollanda'ya veda etmek kolay değildi. Gerçekten zorlandım. Ajax hala benim takımım. Utrecht benim şehrim. Hayatım bu. Her şeyim bu. Arkamda bırakmak zorunda kaldım. Ancak, ben yeni bir macera istiyordum. Yine de gergindim, stresliydim. Madrid'e gidene kadar heyecanım dinmemişti. Tüm ailem Madrid'e de gelememişti. 3 kişi gitmiştik. Jessey ve ilk eşim. Geri dönüş yoktu. Farklı bir dil vardı. Farklı bir kültür vardı. Ancak, bana her şeyimi veren Real Madrid oldu!"

(Sporx)