Galatasaray yönetimi 'arıza' yapmayan Sneijder'a sözleşmesini 4 yıl uzatacak. Yeniden seçilirse Albayrak ve Dürüst, Juventus görüşmeleri sırasında "arıza" çıkartmayan Sneijder'a mayısta 4 yıllık teklif yapacak.

Juventus ile yapılan görüşmeler süresince yönetime karşı bir arıza çıkartmayan ve menajeri Guido Albers'in akıl oyunlarına alet olmayan Sneijder'a sezon sonunda büyük jest yapacak.

'SÖZLEŞME UZATMAYI HAKKEDİYOR'

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, yaşanan süreçte oyuncularının aklının çelinmeye çalışıldığını belirtirken Albers ile görüşmede durumu daha net anladıklarını belirtip, "Duruşu önemli. Bize karşı başka menajerine karşı başka davranmadı. Aradığımızda 'kalmak istiyorum' dedi. Bunun için özel adam ve sözleşme uzatmayı hak ediyor" yorumunda bulundu. 

İtalya basını tarafından suçlansa da tüm planın Albers'te olduğunu düşünen Galatasaray yönetimi, öncelikle sezon sonunu bekleyecek. Şampiyonluk halinde sözleşme uzatma şartı getiren yönetim bu duruma da bakmayacak. Albers, cuma günkü İstanbul zirvesinde yönetimden, "Satmıyorsanız 4 yıl uzatın" isteğinde bulunmuştu. Albayrak ve Dürüst bu konuda, "Seçim var" yanıtı vermişti. Ancak ikilinin mayıs ayında göreve gelecek yeni yönetimde de olmayı planladığı ve görevde kalmaları halinde Sneijder'la 4 yıl daha sözleşme imzalamaya sıcak baktıkları öğrenildi. Ancak Sneijder'ın imza parasıyla 4.5 milyon euroyu bulan yıllık ücreti, garanti 3.2 milyon euro ve maksimum 500 bin euro maç başı ücrete çekilecek.