GalatasarayWesley Sneijder'den gelen haberle sarsıldı. Sarı-kırmızılıların Hollandalı ismi Wesley Sneijder, idmanı yarıda bıraktı.

Tecrübeli oyuncu, adelesinde hissettiği ağrının ardından idmanı tamamlayamadı. Sneijder'in son durumu, yapılacak detaylı kontrollerin ardından belli olacak.

Son hafta Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Galatasaray, hafta sonu Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray'da sarı kart cezalısı Lukas Podolski ile sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Koray Günter de Antalyaspor maçında oynayamayacak.

Galatasaray'da bu sezon 22 maça çıkan Wesley Sneijder, 2 gol ve 13 asistlik bir performans sergiledi.

GALATASARAY ÇİFT İDMAN YAPTI

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 23. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı çift antrenmanla devam etti.

Sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelen sarı-kırmızılı takım, sabah bölümünde iki grup h,linde salonda özel çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmanın ardından tesiste kalan oyuncular, akşam saat 17.00'de Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Igor Tudor yönetiminde bir antrenman daha yaptı. Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra gruplar h,linde beşe üç pas ve top kapma çalışması yapan takım, ana bölümde topa sahip olma çalışması gerçekleştirildi. Son bölümde ise taktik çalışmaların üzerinde durulan çift kale maç yapıldı.

Galatasaray Futbol Takımı, Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın (3 Mart) akşam saat 17.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.