Şampiyonlar Ligi grubundaki açılış maçında Atletico Madrid karşısında aradığını bulamayan Galatasaray, deplasmandaki Astana maçına büyük önem veriyor.

Grupta 3.lük biletini sağlama almak adına kritik olan mücadele için şimdiden havaya girildi. Yarınki Gaziantepspor maçı sonrası tüm konsantrasyonun verileceği Astana maçı için özel çalışmalar yapan sarı-kırmızılı teknik heyet analizlerini yaptı.

LİZBON'DA CANLI TAKİP

Takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcısı olan Yıldırım Uran, Galatasaray- Atletico Madrid maçı oynandığı sırada Portekiz'in başkenti Lizbon'da Benfica-Astana karşılaşmasını tribünde takip etti. Uran, Kazak ekibi ile ilgili analizini yaparak Hamzaoğlu için kapsamlı bir rapor hazırladı. Hamza hoca bu rapor doğrultusunda Kazak ekibine saha içinde alınacak özel önlemleri belirleyecek ve Cimbom işi şansa bırakmayacak.

GÖRÜNTÜLÜ ANALİZ

Kapalı kutu olması sebebiyle Kazak şampiyonunun analizlerinde futbolculara da özel bilgi veriliyor. Performans Analiz ve Oyuncu İzleme Ekibi'nin hazırladığı detaylı duran top analizleri ve rakip analizlerine futbolcular kendi şifreleriyle ulaşabiliyor. Denayer, Semih ve Hakan Balta Astana'nın hücum elemanlarını, Sneijder ise savunmacıların videolarını şimdiden izledi. Ayrıca Galatasaray, Kazakistan'a Pazartesi gününden giderek sentetik çim kaplı zemine alışacak.