Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Trabzonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Devre arasında Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Sneijder, "Hiçbir zaman buradan ayrılmayı düşünmedim" dedi.

Başarılı oyuncu, "Trabzonspor maçı zor olacak. Şimdiye kadar ligde yalnızca 1 maç kaybettiler. Bir önceki maçta aldığımız galibiyetle kendimize olan güvenimiz arttı. Evimizde oynadığımız neredeyse her maçı kazanıyoruz. Ama Trabzonspor da zorlu bir rakip. Her şeye rağmen kazanmak istiyoruz. Trabzonspor'a gol atar mıyım bilmiyorum. Bu sahada belli olacak. Kendimi çok iyi hissediyorum ve maç için de sabırsızlanıyorum. Gol atıp atmayacağımı maçta göreceğiz. Önemli olan 3 puan." dedi.

Hakkında çıkan transfer söylentilerine de değinen Hollandalı, "Her zaman hakkımda transfer haberleri çıkıyor. Transfer sezonu yaklaşıyor ve benim adım da haberlerde sürekli geçiyor. Bunları önemsemiyorum. Her zaman söylediğim gibi Galatasaray'da çok mutluyum. Takımımla ve arkadaşlarımla kendimi çok iyi hissediyorum. Hiçbir zaman buradan ayrılmayı düşünmedim. Spekülasyonlar sürekli var. Ben takımıma odaklandım." sözlerini kullandı.

Sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderen orta saha oyuncusu, "Taraftarlarımız bizi her zaman inanılmaz bir şekilde destekliyorlar. Onları Trabzonspor maçında da Türk Telekom Arena'ya bekliyoruz. Gelsinler ve yüzde 100'leriyle bizi desteklesinler. Biz de onlara güzel bir galibiyet elde edelim." açıklamasını yaptı.