Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu’nun sportif direktörü Cenk Ergün’ün görüştüğü Axel Witsel, Dortmund’a veda etti.

WAZ gazetesine konuşan 33 yaşındaki futbolcu: "Burada en üst düzeyde oynayarak dört yıl geçirdiğim için çok mutluyum. Ama kulüpten ayrıldığım için de üzgünüm. Birçok arkadaşım ve harika takım arkadaşlarım var. Son maçı sabırsızlıkla bekliyorum ama aynı zamanda çok da üzüleceğim” dedi.

CENL ERGÜN YURT DIŞINDA

Cenk Ergün, yeni sezon öncesi kamp yeri bakmak için Avusturya’da bulunuyor.

Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..." Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..."

Ayrıca transfer görüşmelerini yürütmek adına Fransa ve Almanya'ya da gideceği ortaya çıktı.

AXEL WITSEL KİMDİR?

Kariyerine Standart Liege altyapısında başlayan Witsel, daha sonra Benfica, Zenit, TJ Quanjian, TJ Tianhai ve Borussia Dortmund formalarını giymişti. Axel Witsel, bu sezon toplamda 39 müsabakada forma giyerken 2 gol üretti ve 2598 dakika sahada kaldı.

TORRENT, TAZMİNATINI BIRAKMIYOR

Sivasspor maçı sonrası herkesi hedef alan Domenec Torrent ile Başkan Burak Elmas arasında yapılması beklenilen görüşme gerçekleşti. Elmas'ın "İki taraf da daha fazla yıpranmadan yollarımızı ayıralım" dediği ve istifasını istediği Torrent'in, "Ayrılık için tazminat şartlarımın karşılanması gerekiyor. Önümüzde ki sezonda takımı çalıştırmayı düşünüyorum" yanıtı verdiği öğrenildi.

Başkan Burak Elmas'ın sportif direktörlük görevine getirdiği ancak varlığıyla yokluğu bir olan Sensibile'nin de tazminatı da açıklandı. Programda ayrıca, Sensibile'nin tazminatının 840 bin euro olduğunu duyurdu.

(Fotomaç)