İngiliz ekibi; Hee Chan Hwang, Nathan Collins ve Goncalo Guedes transferlerinden sonra Matheus Nunes’i de kadrosuna kattı.

Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..." Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..."

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde doğan dinamik orta saha oyuncusu, 19 yaşına kadar yerel liglerde forma giyerken 2018’de Estoril’e transfer oldu. Taca de Liga grup maçlarında Sporting’e karşı etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nunes, 2019’de Sporting’in U23 takımına 950 bin euro bedelle transfer edildi.

İLK MİLLİ GOLÜ TÜRKİYE’YE

Sporting’deki ilk sezonunda Portekiz ligi ve Taca de Liga şampiyonluğu yaşayan Nunes, 2021’in Ekim ve Kasım aylarında ligin en iyi orta sahası seçildi. Brezilya doğumlu olmasına rağmen Portekiz pasaportu olan ve bu ülkenin milli takımında oynamayıp seçen Nunes, Mart ayında Türkiye ile oynadıkları maçta gol atarak Portekiz ile ilk gol sevincini yaşadı.

REKOR BONSERVİS BEDELİ

23 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık anlaşma sağlayan Wolverhampton’ın Ada basınında çıkan haberlere göre bu transfer için Portekiz ekibine 38 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi. Wolverhampton kulübü, transferde ödenen bonservis bedelini açıklamadı ancak, bu transfer için ödenen ücretin kulüp rekoru olduğunu duyurdu.

(Sözcü)