Elmas, İsviçreli oyuncu ile bir çok pürüzü giderdi.

Galatasaray, orta sahanın merkezinden sezon boyunca çok çekti. Burak Elmas ve ekibi, bu bölgedeki eksikliği gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fakat Aslan'da yaşanan sancılı başkanlık süreci ile ilgili de pek çok sorun yaşanıyor. Gelen son haberlere göre, Elmas görevde kaldığı takdirde Xhaka ile sözleşme imzalanma ihtimali çok yüksek.

Elneny ve Witsel...

29 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu ile pek çok pürüzün giderildiği öğrenildi. Yani Elmas görevine devam ederse tecrübeli futbolcunun Sarı-Kırmızılı formayı giyme ihtimali de yüksek. Galatasaray , diğer yandan da alternatif isim arayışlarını sürdürüyor. Ayrıca, Muhammed Elneny ve Axel Witsel, bu bölge için düşünülen diğer adaylar arasında yer alıyor.

Pulgar takımda kalmak istiyor

Galatasaray'ın yarım sezon kiraladığı Şilili orta saha oyuncusu Erick Pulgar, ayrılmak istemiyor.

Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi

Devre arası transfer döneminde takıma katılan Erick Pulgar, Domenec Torrent tarafından beklediği süreleri alamadı. 28 yaşındaki futbolcu, son dönemde şans bulurken, ortaya koyduğu futbolla da orta sahada arkadaşlarına çok yardımcı oldu.

Sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan Şilili, takımda kalmak istediğini belirtti. Bonservisi İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'da bulunan 28 yaşındaki futbolcu, tarafların anlaşması halinde kariyerini Galatasaray 'da sürdürmek istediğini bildirdi.

(Fanatik)