Afrika Kupası’nda olan Chedjou’nun yokluğunda Semih ve Koray’ın da 1’er ay sahalardan uzak kalması Hamza Hamzaoğlu’nun elini kolunu bağladı. Yönetim, Bursa’dan Serdar Aziz ile S.Moskova’dan Serdar Taşçı’ya yönelirken iki oyuncu için de satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak.


SAVUNMADA yaşanan üst üste kayıplar G.Saray’ı da zorunlu olarak transfere itiyor... Devre arasında 2-3 oyuncu için nabız yoklayan ancak istenen bonservis fiyatlarının yüksek olması nedeniyle transferden vazgeçen sarı-kırmızılılar Chedjou’nun yokluğunda Semih ve Koray’ın sakatlığı, Gökhan Zan ile iplerin kopması ile birlikte yeniden transfer piyasasadım atmaya hazırlanıyor.

ASLAN’IN HEP GÖZDESİYDİ

STOPERE oyuncu arayan Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst iki isim üzerinde birleşti... Hamza Hamzaoğlu ile de iki oyuncu hakkında olumlu rapor alan yöneticiler kolları sıvadı... Aslan’ın ilk sıradaki ismi Bursa’dan Serdar Aziz... 3 sezondur peşinden koşulan ancak hep istenen yüksek bedeller nedeniyle geri adım atılan oyuncu için bir kez daha yeşil-beyazlıların kapısı çalınacak.

KURAL ARTIK ÇOK FARKLI!

7 sezondur Bursa forması giyen ve bu sezon da 12 maçta sahaya çıkan Serdar Aziz için Bursa ekibi ile masaya oturacak olan G.Saray satın alma opsiyonlu kiralama teklifini iletecek. Yabancı kontenjanındaki değişiklik ile yerli oyuncuların da fiyatları düşerken bunu koz olarak kullanmak isteyen Cimbom’un en büyük handikapı ise savunmaya transfer zorunluluğunu herkesin bilmesi.

9 MİLYON EURO’YA ALINDI

G.SARAY yönetiminin 2. ismi ise Spartak Moskova’dan Serdar Taşçı. Stuttgart’ta kaptanlığa kadar yükselen geçtiğimiz sezon da 9 milyon Euro’ya Rusya’nın yolunu tutan 27 yaşındaki oyuncu için de yönetim, S.Moskova’ya teklif yapacak. Ancak bu teklif de adaşı Serdar Aziz gibi satın alma opsiyonlu kiralama teklifi olacak.