Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, sarı-kırmızılı takımın Karabükspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Basında çıkan yalan haberlerden şikayet eden Albayrak, "Deplasmanın zorluklarını biliyorduk. İyi hazırlandık ve her gün üzerine koyarak gidiyoruz. Takım otobüsünde, otelde, beraberliği, mutluluğu gördüm. Takımımız her geçen gün şampiyonluğa inanıyor. Emin adımlarla hedeflerimize gidiyoruz. Çarşamba günü hocamla hep birlikte yemek yiyeceğiz. Hem de hocam sizlerle konuşacak. Basında çıkan ve bizimle ilgisi olmayan bir çok haber çıkıyor. Ama yanlış kaynaklardan yanlış bilgiler alıyorsunuz. Lütfen 1. ağızdan duymadan haber yapmayın. Buna taraftarlarımız da lütfen inanmasın. Kimseyle görüşmedim. Son noktayı koyun artık. Sizden rica ediyorum" dedi.

İki haftadır Galatasaray soyunma odasında kadro haberlerinin çıkmadığını ve artık bu tarz şeylerin mümkün olmadığını vurgulayan Albayrak, "Burak - Selçuk haberi yalan. İndirim yapın demişim böyle bir şey yok. Galatasaray''ın havasını kimse bozmaya kalkamsın. Mükemmel çalışıyoruız. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Futbolla ilgili Sayın Başkan tek yetkiyi bana verdi. Benden habersiz kimse kimseyle görülşmez. Kaynaklarınız size yanlış bilgi veriyıor. İki haftadır soyunma odasından kadro bilgisi alabiliyor musunuz? O yüzden lütfen bu haberlere inanmayın." şeklinde konuştu.