Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, Burdisso transferinin son anda gündeme gelmediğini, Arjantinli oyuncunun zaten listede yer aldığını söyledi.

BURDISSO, YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ TRANSFER EDİLMEDİ 

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Ergün, “Burdisso transferi son anda gündeme gelen, acele biçimde, yangından mal kaçırır gibi yapılmadı. Böyle transfer yapılmaz zaten. Hocanın listesinden zaten var olan bir oyuncuydu. Listedeki diğer oyuncular olmayınca bir başka oyuncu Burdisso transfer edildi” dedi.

RANOCCHIA, 4 AY İÇİN 2.4 MİLYON EURO İSTEDİ, BİZ DE KENDİSİNE GÜLDÜK 

Ergün, “Ranocchia, çok yüksek bir ücret istedi. Son dakikada bu nedenle transferi gerçekleşmedi. Hiç makul olmayan bir ücret talebinde bulundu. Üzerinde durmadık. Sezon sonuna kadar, sadece 4 aylığına 2.4 milyon Euro istedi. Biz de kendisine güldük. Inter Milan’la oyuncunun sezon sonuna kadar kiralık olarak gelmesi yönünde anlaşmıştık, oyuncuyla anlaşamadık” diye konuştu.

SNEIJDER SANKİ BİR SNIPER’DI

Bursaspor maçında 3 gol birden atan Sneijder’in performansına da değinen Ergün, “Wesly Sneijder, Sneijderliğini ortaya koydu. Uzaktan attığı şutla Sniper görevindeydi” ifadelerini kullandı.

TRANSFER DEĞİL, YATIRIM YAPTIK 

Şükrü Ergün, “Galatasaray’da transfer, son saate kadar devam eder diyorduk, dediğimiz gibi oldu. En çok transfer yapan takım olarak ön plana çıkıyoruz; ama bunlar yapılmış olsun diye yapılan transferler değil. Takımda ciddi bir gençleştirme operasyonu yapıldı. Önümüzdeki yılların takımı oluşturuluyor. Galatasaray transfer yapmıyor. Yatırım yapıyor” dedi.

MALİYETLER AÇISINDAN HİÇBİR SORUN YOK. HARCAMALAR MAKUL ORANDA

Kulüp sözcüsü Ergün, “Transferlerin maliyetleri açısından hiçbir kaygı taşımıyorum. Transfer ücretleri konusunda spekülasyon yapılıyor. Bu söylenen rakamların çoğu gerçek değil. Gerçek rakamlar zaten KAP’a açıklanıyor. Ayrıca risk almadan başarı gelmiyor. Zaten makul ücretlerle gerçekleşeceğini bilmesek bunları yapmazdık” şeklinde konuştu.

BİZ SADECE KENDİ MAÇLARIMIZA BAKIYORUZ 

Ergün, şampiyonluk yarışı için ise “Biz önümüzdeki bütün maçları kazanarak şampiyon olmayı hedefledik. Biz sadece kendi maçlarımıza bakıyoruz. Rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekliyoruz” dedi.

KÜFÜRDEN SAHAMIZI KAPATTIRMADIK 

Ergün, taraftar performansına da değinerek, “Galatasaray taraftarı duruşuyla, değerlerimize gösterdiği özenle teşekkürü hak ediyor. Stadımızın küfürden hiç kapanmadı. Küfürden ceza almadık. Bundan sonra da almayacağız. Bursaspor maçında da tahriklere kapılmadılar. O destekle 6 tane gol bulduk” şeklinde konuştu.