Duygun Yarsuvat, teknik direktör Fatih Terim'in sözlerinden yanıt verdi. İşte o açıklamalar....

"BAŞAKŞEHİR OLUNCA BAZI AKTÖRLER..."

"Galatasaray'ın amacı Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmak olmalı. Bu kupayı 22. kez kazanmak. Eğer Başakşehir bu 6 puanı kaybederse şartlar eşit olabilir. Başakşehir konu olunca bilmediğimiz bazı aktörler de devreye girebilir. Hakemlerin kullandığı inisiyatifler Başakşehir'in lehine oluyor."

"CENGİZ SEÇİME GİDEBİLİR, BU YÜZDEN.."

"Tedbir kararı kalırsa yürütme duruyor ve Mustafa Cengiz seçime girebilir. Bu yüzden tedbir kararı almak istiyorlar."

TERİM, HAKEMİ YENMEK ZORUNDA

"Ben takımımın her ortamda galip gelmesini isterim. Bunu hakemlere bağlamak istemiyorum. Fatih Terim haklarının yendiğini düşünüyor ama söylemeyebilir. Çünkü ceza alabilir. Galatasaraylı futbolcular hakemleri de yenmek zorundadır."

GALATASARAY'IN SEÇİME GİTMESİNİ İSTİYORUZ

"Galatasaray'ın seçime gitmesini istiyoruz. Tüzük de böyle söylüyor. Hakim karar verecek. Biz bu konuda tarafsız oluyoruz, davadan ne çıkarsa onu uygulayacağız. Tedbir kararı kalırsa yürütme duruyor ve Mustafa Cengiz seçime girebilir. Bu yüzden tedbir kararı almak istiyorlar."

HERKES, GÖRÜŞÜNÜ SÖYLEYECEK

"Bu kurullar olacak, herkes kendi görüşünü söyleyecek. Galatasaray'ın problemlerini zaten Galatasaray içinde çözüyoruz. Ama bunun dışında kapalı kapılar ardında bunu gerçekleştirmek uygun düşmez."

"TERİM, BÖYLE BİR İNSAN DEĞİL"

"Fatih Terim de böyle insan değildir. Biz kulübün idaresinin normal bir şekilde gitmediğini söylememiz lazım. Eleştiriler doğru yolu gösteren eleştiriler. 'Ben kulüp başkanı oldum, her şeyi yaparım' demek doğru değil."

"TERİM, KONUŞMA HAKKINA SAHİPTİR"

"Fatih Terim Galatasaray genel kurulu üyesi olduğu için konuşma hakkına sahiptir. Kulüp üyesi olarak gelip konuşabilir, herhangi bir zararı yok."

TERİM GELSİN KONUŞSUN

"Divanda ona ait bir gündem yapalım, gelip konuşsun. Teknik direktör olması konuşmasına engel değil."