Sarı-kırmızılı futbolcu, kulüp dergisine verdiği röportajda, milli takım hedefinin de kendisi için çok önemli olduğunu kaydederek, "Galatasaray'a başarılı olmak için geldim, başka çaresi yok. Milli takıma yüzde 100 gitmek istiyorum. Mecburum. Bu sene olur, seneye olur ama yüzde 100 olması gerekiyor. Şampiyon olmak istiyorum. Kupayı almak istiyorum. UEFA Şampiyonlar Ligi var. Yapacak çok işimiz var" ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor forması giydiği dönemde istediği başarıyı elde edemediğini aktaran Yasin, "Büyük takıma gittim, geri döndüm ve büyük takımda oynamanın nasıl bir duygu olduğunu ondan sonra anladım. Üç yıldır Türkiye'deyim ve burada neler olduğunu iyi biliyorum. Takımlar bize karşı kapalı oynasa bile ben kendime güveniyorum ve bunun benim yeteneğimi azaltacak ya da yansıtmamı engelleyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum" diye görüşlerini aktardı.  

"Prandelli ve ekibi çok çalışıyor"

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin takımın başarısı için çok çalıştığını belirten Yasin, şunları kaydetti:

"Burası Galatasaray, üç kulvarda yarışacağız ve bütün takım da iyi oyunculardan oluşuyor. Bana düşen hocamızın görev vereceği her an için kendimi hazır tutmak. Hem Prandelli hem de ekibi çok yoğun çalışıyorlar, sürekli takımı düşünüyorlar ve sürekli yenilik peşindeler. Herkese eşit yaklaşan bir teknik adam, kısa bir süre öncesine kadar onunla çalışacağım aklımın ucundan geçmezdi. Bugün ise kendimi çok şanslı hissediyorum."  

Trabzonspor'da Burak Yılmaz ile oynama şansı yakalayamadığını hatırlatan sarı-kırmızılı futbolcu, "Belki de böylesi daha iyi olmuştur. Bu sezon asistlerimle besleyeceğim onu, kendisi de biliyor. Antrenmanlar da öyle gösteriyor. Koşuları, pas alışverişiyle benim pozisyonumdaki oyuncuların birlikte oynamaktan büyük keyif alacağı bir oyuncu. Burak için çok da fazla bir şey söylememe gerek yok. Türkiye'nin en iyi golcüsü olduğunu sadece bize değil Avrupa'ya da öğretti" değerlendirmesinde bulundu.