Galatasaray'da, attığı goller ve son maçta polislere sarılmasıyla gündeme gelen Yasin Öztekin, mukavelesini yenileme teklifi yaptı, Galatasaray Yönetimi ise sarı-kırmızılı futbolcuya olumsuz yanıt verdi.

Geçen sezon menajeri aracılığıyla ücretine zam isteyen ama bu talebini kabul ettiremeyen Yasin Öztekin bu kez 2018'de bitecek sözleşmesinin uzatılmasını talebinde bulundu. Ancak yönetim, Chedjou örneğinde olduğu gibi, masaya oturmak için mukavelesinin sona ermesi gerektiğini yineledi.

Bruma ne olacak?

Böylece yönetim, Galatasaray ile 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcu ile Haziran 2018'den önce masaya oturmayacak.

Mukavelesi bitmeden yeni sözleşme imzalayan Wesley Sneijder'in performansının düşmesinden ders alan sarı-kırmızılıların, bundan sonra bu tür uygulamalara sıcak bakmadığı ifade edildi. Ancak bu durumun, Bruma için geçerli olup olmayacağı da merak konusu oldu. Bilindiği gibi Galatasaray, Avrupa'da birçok takımın listesine giren Portekizli futbolcuyla sözleşme yenileyip, mukavelesini uzatma hesapları yapıyordu.