Beşiktaş derbisinde kenara alınınca yardımcı antrenör Orhan Atik’le tartışma yaşayan Yasin Öztekin’in neden tepki gösterdiğini, menajeri Önder İnce, açıkladı.

Yasin’in Orhan hocayla hiçbir sorununun olmadığını belirten İnce, “Bana, ‘Hocamla görüştüm, aramızda en ufak bir sıkıntı yok. Maç atmosferinde olan bir şey’ dedi. Yasin zaten sorun çıkaracak bir insan değil. Galatasaray sevdasından 500 bin Euro cebinden para ödedi. Kim yapar bunu. Tarihte örneği var mı?” ifadelerini kullandı. 

Yasin Öztekin’in sürekli zam istemesiyle gündeme geldiğini kaydeden İnce, şöyle devam etti:

“Öyle bir şey yok. Biz artık kesinlikle kimseyle para konuşmuyoruz. Bize geçen sene, ‘Aynı istatistikleri yapsın, zammı alır’ demişlerdi. Yasin’in bugün 10 gol 7 asisti var. Sneijder’den daha çok gol atmış bir kanat oyuncusu. 60. dakikada oyundan çıkarılırken tepki vermekte yüzde yüz haklı. Geçen hafta da aynısı oldu. Yasin gol atmak, takıma katkı vermek istiyor. Bunu da yapacağına inanıyor. Fizik olarak şu an takımın en iyisi. Zam yapmasınlar ama takımını bu kadar seven, bu kadar mücadele eden bir oyuncuya da bu muamele yapılmasın.”

“Ben menajeri olarak değil. bir taraftar olarak konuşuyorum. Derbide çıkacak en son adamdı. Bana, ‘Çıkmasam yemin ederim gol atacaktım’ dedi. Art niyetli olsak, engellendiğini düşüneceğiz. Ama bu çocuk bu formanın sevdalısı. Riekerink’in vereceği rapora göre mi gönderecekler yani? Göndersinler, onun yerine alacakları adamı 1 milyon euro’ya oynatabilecekler mi? Ben bunları Galatasaray’ın iyiliğini düşünerek söylüyorum. Gol atmak, asist yapmak için hırstan çıldıran bir adam normal bir tepki gösterdi diye hedef haline gelmemeli.”