GSGAZETE - Başkan Dursun Özbek'in kendilerini ziyaret ettiğinden dolayı basın toplantısına geç kaldığını ifade eden Yasin, "Adanaspor maçına iyi hazırlandık. İyi bir oyunla 3 puanı alacağız." diyerek sözlerine başladı.

Sol kanatta daha etkili olduğunu belirten Yasin, "Solda daha iyi oynuyorum ama orada Bruma var. Hoca beni sağda daha uygun görüyor. Kadroda 25 oyuncu var. Bölgemde Sinan, Podolski, Bruma ve Josue var. Ben kendimi hep hazır tutuyorum. Oynamadığım zamanlarda ben hiçbir zaman pes etmedim, etmem. Hocam görev verdiğinde en iyi şekilde değerlendireceğim. Bazen insanın kötü dönemi oluyor, bütün futbolcuların başına geliyor. Benim de böyle zamanlarım oldu." dedi.

Rakiplere meydan okuyan deneyimli futbolcu, "Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir iyi takımlar ama biz kendimize güvenirsek kupa da şampiyonluk da kaçınılmaz olur. Özellikle Beşiktaş maçı, 2-0'da rahatlıyor muyuz ne oluyor bilmiyorum... Fizik olarak geçen seneden iyiyiz. Bu oyunu 90 dakikaya yaymamız lazım. Trabzonspor maçında oynamamam hocanın kararı. Yapacak bir şey yok. Tabii ki oyuna girmek istedim ama o, o an öyle düşündü." şeklinde konuştu.

"Başkanla özel bir ilişkimiz var"

Başkanla ne görüştüklerinin sorulması üzerine Yasin, "Başkanımız bize her zaman destek oldu. Bundan sonra da destek olacaktır. Buraya gelişi tabii ki bizi olumlu etkiliyor. Konuşma yapmadı. Biz başkanımızı seviyoruz. Her zaman buyursun gelsin. Onunla özel bir ilişkimiz var" ifadelerini kullandı.